Fellowships 2018

Sinds 2014 organiseren we Fellowships bij gemeenten. Voor 2018 kun je je nu aanmelden!

Gedurende een Code for NL fellowship lopen één of meer professionele designers en developers mee bij een (semi-)overheid, om open source ICT-oplossingen te implementeren of te maken voor sociaal maatschappelijke vraagstukken.

Zoals: Hoe kunnen burgers inzicht krijgen in relevante informatie van hun overheid? Hoe organiseren we inspraak op lokaal niveau? Hoe ondersteunen we mensen met een beperking in het gebruik van de openbare ruimte?

Ben je designer of developer en lijkt het je leuk om een half jaar mee te lopen in een gemeente of andere overheid? Of ben je namens een gemeente op zoek naar ICT-professionals om te voorzien in geschikte digitale oplossingen?

Meld je dan nu aan! Stuur een mail naar info@codefor.nl met daarin je naam, contactgegevens en korte motivatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden designer/developer Aanmelden als overheid

Code for NL is governing partner van het Code for All netwerk, een internationaal netwerk van civic innovators die zich inzetten voor een open, transparante en democratische digitale samenleving.